fbpx
Terug naar vacature

Showroom-showtuin medewerker / Ticra / Dronten

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

We kunnen ons goed voorstellen dat je een hottub, buitensauna, Finse kota of camping pod eerst wil voelen, er in wil zitten, de geur van het hout wil opsnuiven en aan alle kanten wil bekijken voordat je besluit om een wellness of recreatie accommodatie te kopen. Dit is allemaal mogelijk in onze showroom in Dronten waar onze houtgestookte en elektrische hottubs, buitensauna's, traditionele Finse Kota's (blokhutten), Camping Pods (Trekkershutten) en de Polar Grill staan opgesteld.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een gepensioneerde en gepassioneerde showtuin en showroom medewerker die onze klanten zelfstandig kan ontvangen. Natuurlijk krijgen ze koffie of thee van jou en kunt ze desgewenst rondleiden en van informatie voorzien. Daarna wordt de nodige informatie meegegeven en een afspraak ingepland voor een vervolggesprek met een expert van het bedrijf. Je werkt op de zaterdagen van 9 tot 16 uur en soms ben je op afroep beschikbaar.

Bedrijfscultuur

Sinds 2009 bestaat Ticra Outdoor. Compleet met een showroom waar klanten van harte welkom zijn om de Scandinavische sfeer van een Finse Kota te proeven, een ingerichte Camping Pod te bezichtigen en diverse hottubs en buitensauna's te bekijken. Deze showroom en showtuin is jouw werkplek.

Reageer nu