fbpx
Terug naar vacature

Manusje van alles / terreinmedewerker / chauffeur / LETS / Dronten (ingevuld)

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

LETS levert kwalitatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van reinigingstechniek bij productiebedrijven in de voedingsindustrie. Hiermee kunnen bedrijven op een efficiënte manier reinigen en voldoen aan de hedendaagse hygiëne-eisen.

LETS is in 40 jaar uitgegroeid tot één van de grotere spelers voor reinigingstechniek voor de voedingsindustrie. Momenteel zetten ruim 40 mensen hun expertise en vakmanschap in om prachtige producten te leveren aan onze klanten.

Functie-eisen

In januari 2023 is LETS verhuisd naar een nieuw pand aan De Weerijs in Dronten. Het ziet er netjes uit van binnen en van buiten en dat willen ze graag zo houden. Daarom zoeken we voor LETS een Manusje van alles. Iemand die de handen uit de mouwen kan steken en het gebouw en het terrein eromheen netjes houd. Daarnaast ben je beschikbaar om af en toe onze machines op te halen of weg te brengen naar onze klanten. Daarvoor heb je een B-E rijbewijs nodig en inzicht hoe je onze machines veilig en onbeschadigd van A naar B kunt brengen.

In eerste instantie verwachten we dat je ongeveer 8 uur per week bij ons aan de gang bent. Indien nodig en bij wederzijds goedvinden kan dit naar onderen of boven worden bijgesteld.

Bedrijfscultuur

We bieden je ruimte om in een familiebedrijf je ding te doen waar je je gewaardeerd voelt en waar ruimte is voor eigen inbreng.

Reageer nu