fbpx
Terug naar vacature

Tekenaar/ Werkvoorbereider / Manusje van alles / GB Parket en Timmerwerken / Dronten / ingevuld

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

GB Parket & Timmerwerken uit Dronten, sinds 2010, is een bedrijf, opgezet door Gerrit Brink, die al sinds 1991 ruime ervaring heeft in oa. de verkoop en het leggen, schuren, oliën of lakken, repareren van parket vloeren, parket, laminaat, pvc vloeren en traprenovatie in pvc.

 

Wij mogen met recht zeggen, dat zij over een zeer nette, ruime en overzichtelijke showroom beschikken, met diverse veranda’s en overkappingen. Ook is hier de werkplaats en magazijn van 1500m2 te vinden.

 

Hun werkgebied is een straal van 50 km om Dronten heen. De chalets en mantelzorgwoningen leveren ze door geheel Nederland!

Functie-eisen

Wij zijn voor Gerrit op zoek naar een gepensioneerde tekenaar/werkvoorbereider die in staat is om tekeningen te maken voor te bouwen en af te leveren veranda's en mantelzorgwoningen. Je doet daarnaast de werkvoorbereiding voor het fabriceren van onze (niet standaard) producten en bent een vraagbaak voor onze timmerlieden en monteurs ervan.

Daarnaast vind je het leuk om een Manusje van alles van ons bedrijf te zijn. Je springt bij waar het nodig is en waar jij wil.

In principe denken we dat we jou tussen de 8 en 16 uur per week nodig hebben maar dat kan ook meer of minder zijn. De tijd zal het leren.

Bedrijfscultuur

Wij bieden een zelfstandige werkplek met flexibiliteit waarbij eigen verantwoordelijkheid nemen op prijs wordt gesteld. Je werkt samen met een eerlijke eigenwijze ondernemer die zijn sporen heeft verdiend, maar jou heel graag de ruimte wil geven om jouw kwaliteiten in zijn bedrijf in te zetten. Zullen we in gesprek gaan?

Reageer nu