fbpx
Terug naar vacature

Schadeherstelmedewerker / Projects Support Calamiteiten / Almere

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Projects Support Calamiteiten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in re conditionering en herstel na brand- en/of waterschade. Ze bieden ook herstel- en reparatiewerkzaamheden aan na storm- en rioolschade. Het bedrijf streeft ernaar om binnen één uur ter plaatse te zijn om de schade op te nemen en de eerste werkzaamheden uit te voeren.

 

Functie-eisen

We zijn op zoek naar gepensioneerde (ervaren) loodgieters, elektriciens en timmerlieden voor werkzaamheden die zij krijgen van hun opdrachtgevers, zoals woningbouw verenigingen. Het kan ook zijn dat je al jaren lang ervaring hebt als klussenier.

Je bent beschikbaar voor verschillende opdrachten van klein tot groot. De werkzaamheden kunnen ook in de avond en het weekend zijn.

We gaan er in eerste instantie vanuit dat het 8 uur per week is, verdeelt over meerdere dagen. Dit kan bij wederzijds goedvinden ook uitgroeien naar 16-24 uur per week.

Bedrijfscultuur

Wij bieden een uitdagende en dankbare werkplek waarbij jouw ervaring van pas komt en jouw senioriteit gewaardeerd word. Je helpt immers de mensen "uit de brand" en zorgt dat ze weer fijn en veilig kunnen wonen. We komen dus heel graag met jou in contact..

Reageer nu