fbpx

Vervoersmedewerker / Zorgboerderij FLEVO-ZON / Lelystad

Bedrijfsprofiel

Flevo Zon biedt onder andere groepsbegeleiding of individuele begeleiding een kinderen en jongeren (4-18 jaar) met gedragsproblematiek, waarbij wordt gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling. Vaak is er sprake van multi problematiek, zoals een complexe thuissituatie en een beperking. Denk hierbij aan autisme, ADHD, hechtingsproblematiek.

Flevo Zon bestaat (onder andere) uit de volgende onderdelen:

  • Een Zorgboerderij waar kinderen en jongeren groepsbegeleiding of individuele begeleiding volgen;
  • Kortdurend verblijf (logeren) voor kinderen en jongeren tot 18 jaar;
  • Hun missie is het bieden van kwalitatief goed, doelmatige en effectieve zorg die is afgestemd op de zorgvraag van de cliënt, waarbij ontspanning en plezier voorop staan. Respect, veiligheid, openheid en eerlijkheid, hulpvaardigheid, waardering en liefde dienen een grondhouding te zijn voor iedereen die werkt en woont op de Zorgboerderij.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gepensioneerde, die in klein teamverband prachtig en eervol werk wil doen doormiddel van het vervoeren van kinderen met een zorgvraag. Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, correcte omgangsvormen en graag met mensen samenwerkt. Ook is affiniteit met de doelgroep is van belang.

Je verzorgt het zorg-vervoer welke wordt ingezet bij gepland vervoer van kinderen met een zorgvraag. Dit betekent praktisch dat je cliënten thuis ophaalt en vervolgens naar Flevo Zon brengt om zorg te ontvangen. Na het ontvangen van zorg worden de cliënten weer naar huis gebracht door jou en jouw collega chauffeur.

Heb jij affiniteit hebben met de doelgroep en een flexibele, positieve houding en inbreng, daarnaast goede sociale en communicatieve vaardigheden, dan komen we graag met jou in gesprek. Als je dan ook nog nauwgezet en secuur kunt werken en geen moeite hebt met het ontvangen of geven van feedback, dan zou dat geweldig zijn.

Weet je hoe je om moet gaan met gedragsproblematiek en ben je in het bezit van een EHBO diploma en ben je voor minimaal 12 tot 16 uur per week beschikbaar, dan is dit de plek voor jou.

(12 uur: op woensdagochtend, vrijdagmiddag/avond, zaterdag en zondag ochtend en middag)

Aanvullende informatie

Het gaat voornamelijk om dagdiensten doordeweeks en ( indien nodig en beschikbaar) overdag tijdens het weekend. Zorgboerderij FLEVO-ZON is een unieke organisatie met aanbod van zowel onderwijs als Jeugdhulp met leuke enthousiaste collega’s, open en informele cultuur; Ze bieden een dynamische functie en werkomgeving met een uitdagende doelgroep, dankbaar, eervol werk.

We komen graag met jou in gesprek hierover.

Vacature locatie: Lelystad
Soort werk / vacature: Vervoersmedewerker
Aantal uren per week: 12 uur

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx