fbpx
De Pensionado's

Pensionado uitnodigen

Je hebt werk waarvoor je graag een gepensioneerde voor wilt inzetten, maar hoe kies je de juiste kandidaat?

Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij jou bij het maken van de perfecte match! Nadat je ons jouw vacature hebt gestuurd en we samen de details hebben besproken, stellen wij kandidaten aan jou voor die wij geschikt vinden voor de functie. Hier maken wij dus al een selectie.

Je maakt een keuze uit de kandidaten die je wil uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit kunnen er uiteraard ook meerdere zijn. Wij plannen desgewenst voor jou een gesprek in met de kandidaat en krijgt hiervan dan een bevestiging per e-mail.

Ben je op zoek naar een groep gepensioneerden die aan de slag gaat? Dan regelen wij een groepsbijeenkomst bij jou op locatie of bij ons op kantoor om de door ons geselecteerde kandidaten te leren kennen!

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?
Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Wil je als opdrachtgever een vacature bij ons melden dan kan dat via deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *