fbpx

Over ons

De Pensionado's is er voor gepensioneerden en opdrachtgevers als bemiddelaar voor de uitvoering van passende werkzaamheden. 

Wat doet De Pensionado's?

Natuurlijk is het mogelijk om door te werken na het bereiken van de pensioenleeftijd (AOW-leeftijd). Maar het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en welk werk het beste bij jou past. De Pensionado's kan je daarbij helpen. Door jouw persoonlijke profiel te delen met ons, kunnen wij jou koppelen aan het meest geschikte werk wat past bij jouw vaardigheden en interesses.

Onze doorwerk-regeling is speciaal ontworpen om jou als gepensioneerde te helpen werken op een manier die bij jou past. Het biedt flexibiliteit voor zowel de opdrachtgever als de Pensionado. Jij kunt werken zonder de verplichtingen van loondienst en de opdrachtgever kan nog steeds gebruik maken van jouw kennis en ervaring.

Soms nemen we zelf ook werk aan. Dat betekent dan dat je dan met ons samenwerkt om het aangenomen werk tot een goed einde te brengen.

In alle gevallen is het zo dat je je werkzaamheden persoonlijk , geheel zelfstandig, en naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid verricht. De wijze van uitvoering van de opdracht wordt altijd geheel overgelaten aan de Pensionado. Zo ontstaat er geen gezagsverhouding, want dat wil je als gepensioneerde ook niet meer. Die tijd heb je gehad.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je vaardigheden en competenties inzetten? Neem dan contact op met De Pensionado's en ontdek hoe wij jou kunnen helpen de perfecte werkzaamheden te vinden tijdens jouw pensioen.

Onze Algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Het team van De Pensionado's kent de wensen van de opdrachtgevers en de gepensioneerden en brengt die dagelijks bij elkaar.

Cor Spronk
06-53321934
cor@depensionados.nl

Roswitha Riezebos
088-0887850
roswitha@depensionados.nl