fbpx

Over ons

De Pensionado's is de bemiddelaar voor gepensioneerden om hen te helpen in contact te komen met leuke bijbanen. Daarbij zorgt De Pensionado's dat de leuke bijbanen zo goed mogelijk passen bij het profiel van de gepensioneerde.

Wat doet De Pensionado's?

Natuurlijk is het mogelijk om door te werken na het bereiken van de pensioenleeftijd. Maar het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en welke bijbaan het beste bij jou past. De Pensionado's kan je daarbij helpen. Door jouw persoonlijke profiel te delen met ons, kunnen wij jou koppelen aan de meest geschikte bijbaan die past bij jouw vaardigheden en interesses.

Onze doorwerk-regeling is speciaal ontworpen om jou als gepensioneerde te helpen werken op een manier die bij jou past. Het biedt flexibiliteit voor zowel de opdrachtgever als de Pensionado. Jij kunt werken zonder de verplichtingen van loondienst en de opdrachtgever kan nog steeds gebruik maken van jouw kennis en ervaring.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je vaardigheden en competenties inzetten? Neem dan contact op met De Pensionado's en ontdek hoe wij jou kunnen helpen de perfecte bijbaan te vinden tijdens jouw pensioen.

Onze Algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Het team van De Pensionado's kent de wensen van de opdrachtgevers en de gepensioneerden en brengt die dagelijks bij elkaar.

Cor Spronk
06-53321934
cor@depensionados.nl

Roswitha Riezebos
088-0887850
roswitha@depensionados.nl