fbpx

Over ons

De Pensionado's is er voor gepensioneerden en opdrachtgevers als bemiddelaar voor de uitvoering van passende werkzaamheden. 

Wat doet De Pensionado's?

Natuurlijk is het mogelijk om te werken na het bereiken van de pensioenleeftijd (AOW-leeftijd). Maar het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en welk werk het beste bij jou verleden is. De Pensionado's kunnen je daarbij helpen. Door uw persoonlijke profiel te delen met ons, kunnen wij u koppelen aan het meest succesvolle werk wat voorbij is bij uw vaardigheden en interesses.

Onze doorwerkregeling is speciaal ontworpen om jou als gepensioneerde te helpen werken op een manier die bij jou verleden. Het biedt flexibiliteit voor zowel de opdrachtgever als de Pensionado. Jij kunt werken zonder de verplichtingen van loondienst en de opdrachtgever kan nog steeds gebruik maken van jouw kennis en ervaring.

Soms nemen we zelf ook werk aan. Dat betekent dat je dan met ons samenwerkt om het overgenomen werk tot een goed einde te brengen.

In alle gevallen is het zo dat je werkzaamheden persoonlijk, geheel zelfstandig, en naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd. De wijze van uitvoering van de opdracht wordt geheel altijd overgelaten aan de Pensionado. Zo ontstaat er geen gezagsverhouding, wil je als gepensioneerde ook niet meer. Die tijd heb je gehad.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je vaardigheden en competenties toepassen? Neem dan contact op met De Pensionado's en ontdek hoe wij jou kunnen helpen de perfecte werkzaamheden te vinden tijdens jouw pensioen.

Onze Algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Het team van De Pensionado's kent de wensen van de opdrachtgevers en de gepensioneerden en brengt die dagelijks bij elkaar.


Cor Spronk
Oprichter en eigenaar

06 53 32 19 34
cor@depensionados.nl

Cor Spronk


Roswitha Riezebos
Backoffice werkzaamheden


08 80 88 78 50
roswitha@depensionados.nl

Roswitha Riezebos aan telefoon


Katrinus Schonewille
Relatiebeheerder regio Zwolle

06 23 81 06 89
Zwolle@depensionados.nl

Katrinus Schonewille


Peter van der Meijden
Relatiebeheerder regio Almere

06 23 62 40 16
Almere@depensionados.nl

Peter van der Meijden


Jos Janssen 
Relatiebeheerder regio Ede

06 16 86 52 95 
Ede@depensionados.nl

Jos Janssen