fbpx

Over ons

De Pensionado's is de bemiddelaar voor gepensioneerden om hen te helpen in contact te komen met leuke bijbanen. Daarbij zorgt De Pensionado's dat de leuke bijbanen zo goed mogelijk passen bij het profiel van de gepensioneerde.

Wat doet De Pensionado's?

De Pensionado's biedt gepensioneerden de mogelijkheid aan om zichzelf te profileren. De uitkomst is interessant voor de gepensioneerde zelf en kan, indien de gepensioneerde bereid is om een aantal kenmerken uit het profiel te delen met De Pensionado's, worden gebruikt om de meest passende bijbaan te vinden voor doorwerken tijdens pensioen.

Om gepensioneerden in staat te stellen hun inzet zo goed mogelijk af te stemmen op hun levensfase maakt De Pensionado's gebruik van de Doorwerkregeling. Onze Doorwerkregeling is namelijk speciaal ontwikkeld voor de levensfase Pensioen+Werk. Dat betekent dat de opdrachtgever en de Pensionado (zo heet een gepensioneerde die via ons aan het werk gaat) kunnen samenwerken op een manier die bij hen beide past. Namelijk de Pensionado die niet meer moet, maar wil, en dus geen loondienstverplichtingen meer wil hebben. En een opdrachtgever die nog graag gebruik wilt maken van de kennis en competenties van een Pensionado zonder de werknemersverplichtingen die voor pensioen van toepassing waren.

Onze Algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Het team van De Pensionado's kent de wensen van de opdrachtgevers en de gepensioneerden en brengt die dagelijks bij elkaar.

Cor Spronk
06-53321934
cor@depensiodos.nl

Roswitha Riezebos
088-0887850
roswitha@depensiodos.nl