fbpx

De Doorwerkregeling van De Pensionado’s

De Pensionado’s is specialist in doorwerken tijdens pensioen. Op basis van de Doorwerkregeling werken gepensioneerden bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Niet alle werkgevers kunnen of willen doorwerken regelen binnen hun eigen organisatie. Doorwerkzaken uitbesteden aan een gespecialiseerde partner als De Pensionado’s heeft veel voordelen. En steeds meer gepensioneerden willen tijdens hun pensioen doorwerken, of dit nu bij hun huidige werkgever is, in een flexibele bijbaan of als professional.

De Doorwerkregeling betekent zorgeloos doorwerken tijdens pensioen voor opdrachtgever en Pensionado. De Pensionado’s is uitvoerder van de Doorwerkregeling. De regeling is een afspraak tussen de Pensionado en de Belastingdienst. Hiermee verklaart de Pensionado dat het bedrijf De Pensionado’s afhandelaar is van de overeenkomst tussen de Pensionado en de opdrachtgever. Met het opting-in formulier dat onderdeel is van de Doorwerkregeling, verklaart de Pensionado aan de Belastingdienst dat hij of zij samen met De Pensionado’s het dienstverband als fictief ziet. De Pensionado staat dus niet op de loonlijst bij De Pensionado’s of bij de opdrachtgever waar de Pensionado aan het werk is. De Pensionado is dus eigenlijk een soort freelancer waarvoor wij de administratieve doorwerkzaken afhandelen.

De Doorwerkregeling kent geen uurloon maar een uurvergoeding, omdat de Pensionado niet in loondienst is. De hoogte van de vergoeding bij het doorwerken met uw huidige werknemer wordt bepaalt door de Pensionado en de opdrachtgever. Heb jij een vacature dan bepaal je samen met ons de uurvergoeding. De vergoeding die de Pensionado ontvangt wordt door ons uitbetaald.

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?

Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Wil je als opdrachtgever een vacature bij ons melden dan kan dat via deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *