fbpx
Bart Pensionado 3

Bart Thiel: “Zijn motto, ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, sprak mij zeer aan”

Bart Thiel: “Via een programma op televisie (Omroep Flevoland) ben ik in contact gekomen met Cor Spronk die daar iets vertelde over De Pensionado’s (zijn bedrijf)

Dezelfde dag nadat ik hem gemaild had heeft hij contact met mij opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Als gepensioneerde was ik op zoek naar een baantje voor een 2 tal dagen per week. Er was wat mij betreft een klik mede omdat zijn manier van werken mij zeer aansprak. Zijn motto, ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, sprak mij zeer aan. Kort en goed dat baantje hebben wij snel gevonden, met Cor als intermediair, en ik werk daar nu en ben zeer tevreden.

Een ieder die net als ik iets zoekt om deels bezig te zijn deels nog iets te verdienen raad ik zeker aan de site pensionados.nl te volgen en/of met Cor Spronk af te spreken. Voor mij was dat een zeker succes!”

Wil jij ook zo’n ervaring opdoen als Bart? Kom dan snel bij ons langs of kijk bij de vacatures of er een leuke bijbaan voor jou bij zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *