fbpx

Het bankje van De Pensionado’s

Het bankje van De Pensionado’s

Het bankje van De Pensionado’s is een beeldmerk die heel goed bij ons bedrijf past. Pensionado’s worden vaak geassocieerd met geraniums en een bankje..

“Je gaat toch niet achter de geraniums zitten?” wordt er dan al grappend gevraagd. Waarom zou je eigenlijk niet, na een heel leven hard werken, met veel plezier achter de geraniums gaan zitten? Ze ruiken lekker en je kunt wel naar buiten kijken, maar iemand kan niet zo gemakkelijk naar binnen kijken. Prima toch?

En de mensen die met pensioen zijn hebben de tijd om overdag lekker bij elkaar te komen in het park om dan lekker op een bankje sterke verhalen over vroeger te vertellen. Heerlijk. Hoe vaker hoe mooier. Dat betekent dat het mooi weer is.

De gepensioneerden hebben hun uren al gemaakt in hun werkende leven. Ze moeten niet meer werken. En ik hoop: ze hoeven niet meer te werken.

Het bankje van De Pensionado’s is echter leeg. En dat heeft een reden. Onze Pensionado’s mogen natuurlijk gerust elke dag op een bankje met elkaar ouwehoeren.
Onze Pensionado’s kiezen er echter bewust voor om bijvoorbeeld nog 1, 2 of 3 dagen door te blijven werken bij de werkgever waar ze altijd gewerkt hebben.
Of ze kiezen ervoor om nog parttime deel uit te willen blijven maken van de werkende maatschappij, zodat ze ook fit en gezond blijven met lichaam en geest. Dat kan dus ook in een hele andere functie dan wat ze altijd gedaan hebben.
Of ze kiezen er bewust voor om dichter bij huis te gaan werken. Vaak wordt dit gecombineerd met het dichterbij de (klein)kinderen te gaan wonen.

De druk is eraf. Ze moeten niet, maar willen nog graag. Ze kiezen zelf welke dagen ze willen werken. Ze kiezen zelf hoeveel ze willen werken.

Het bankje is leeg, omdat ze daar zelf voor kiezen. En als ze willen, dan spreken ze zeker weer af om even op het bankje bij te kletsen.

Wil jij zo’n gemotiveerde Pensionado in jouw bedrijf aan het werk hebben. Iemand die nog gepassioneerd aan het werk gaat ipv bezig is met zijn mobiele telefoon?
Iemand die op tijd komen nog belangrijk vind en werktijden serieus neemt? Iemand die je nog aankijkt en werkelijke betrokkenheid toont?

Neem dan contact met ons op, want we staan klaar om jullie te helpen. We zijn geen uitzendbureau. We passen onze doorwerkregeling toe en wikkelen de administratie voor de gepensioneerden richting de Belastingdienst af. Geen risico’s en heel flexibel. Je betaald alleen de gewerkte uren achteraf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *