fbpx

Met Pensioen en toch verder werken

Nederlanders moeten steeds langer doorwerken tot voordat ze “met Pensioen” kunnen. Daarna is doorwerken vrijwillig. Werkgevers willen vaker dat gepensioneerden (parttime) doorwerken, omdat door de vergrijzing er steeds meer kennis het bedrijf verlaat.

De gepensioneerde medewerker, de Pensionado, werkt door uit vrije wil, onder eigen regie en met grote flexibiliteit. De flexibiliteit in het arbeidsrecht is door Wet Arbeidsmarkt in Balans en Wet Aanpak Schijnconstructie sterk aan banden gelegd. De bijzondere status van een de Pensionado, namelijk Pensioen en verder werken, vraagt om een bijzondere regeling en dat is de aanleiding waarom onze Doorwerkregeling er voor werkgevers en Pensionado’s is.

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?

Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Wil je als opdrachtgever een vacature bij ons melden dan kan dat via deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *