fbpx
AdmiAccount

Nathalie ten Caat-Bulo: “Je zit niet aan een werknemers vast, de flexibiliteit trok mijn aandacht”

Nathalie ten Caat-Bulo:

De Pensionado’s!

Een mail met als omschrijving:

Tijdelijk invullen van vacatures door ervaren Pensionado’s

Uiteraard trok dit mijn aandacht!

Een mail zorgvuldig opgesteld door Cor Spronk inzake de gepensioneerden, met een hoog arbeidsethos. Die nog de wil hebben om hard te werken in plaats van thuis te zitten.

Een duidelijke uitleg inzake de doorwerkregeling met bijgevoegd een bijlage, met voor mij teveel irrelevante tekst, waar geen doorkomen aan was.

Dus… hoog tijd voor een kopje koffie bij mij op kantoor! Want ik wil zeker de voordelen horen over het inzetten van een pensionado. En mijn nieuwsgierigheid naar Cor was gewekt. Met deze meneer wilde ik graag kennismaken.
Zo gezegd, zo gedaan.

En dus ontving ik deze week Cor bij mij op kantoor, een vlotte man met een vlotte babbel! Onder het genot van een bakje koffie heb ik dan ook alles over De Pensionado’s en de keuze om bewust (door) te werken tijdens het pensioen aangehoord.

Ik ben dan ook enthousiast en zie hier behoorlijk wat voordelen in!

Denk dan aan tijdelijke oplossingen en de kennis die er is waar jij met jouw organisatie gebruik van kan maken en van kan leren! Of juist de klussen waar jij niet zo snel een “dure”werknemer voor op pad stuurt.

Je zit niet aan een werknemers vast, de flexibiliteit trok mijn aandacht. Zo kan jij samen bespreken of je de ene week wel of geen gebruik wilt maken van de diensten.

Uiteraard zijn er van alle niveaus pensionado’s en heb ik direct een lijntje uitgezet bij een klant.. Dus Cor kan een telefoontje van verwachten.

Ik ben een “fan” van dit geweldige bureau en hoe mooi is het dat De Pensionado’s de gelegenheid krijgen om hun capaciteiten volledig te benutten ten goede van jouw organisatie.

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?

Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *