fbpx

Doorwerken met jouw werknemer tijdens pensioen

Jouw werknemer heeft de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar wil nog niet stoppen met werken. Jij wil doorwerken met jouw werknemer en gebruik blijven maken van de kennis en ervaring. Dat is nu mogelijk op een hele flexibele en risicoloze manier.

Wij regelen jouw doorwerkzaken voor jou zodat je zorgeloos kunt doorwerken met jouw werknemer. Met onze Doorwerkregeling kun je samen met jouw werknemer onbeperkt en flexibel doorwerken tijdens pensioen.

Na een gesprek over de voorwaarden en de benodigde informatie maken wij voor jou een bedrijfsaccount aan. Jouw werknemer maakt via onze website een persoonlijk online account aan en vult alle belangrijke gegevens in. Hierna sturen wij direct een Overeenkomst van opdracht naar jou toe en een Doorwerkovereenkomst naar jouw werknemer. Wanneer deze door beiden is ondertekend kan jouw werknemer aan de slag en is hij of zij officieel een Pensionado!

De Pensionado voert de gewerkte uren in het online account in. Je krijgt hiervan een melding en keurt deze goed en stelt deze direct betaalbaar via iDEAL of je ontvangt een factuur en betaalt achteraf.

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?

Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Wil je als opdrachtgever een vacature bij ons melden dan kan dat via deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *