fbpx

Doorwerken met een andere Pensionado

De Pensionado’s regelt jouw doorwerkzaken voor jou zodat je zorgeloos kunt doorwerken met jouw werknemer. Met onze Doorwerkregeling kun je samen met jouw werknemer onbeperkt en flexibel doorwerken tijdens pensioen.

Je hebt al een gepensioneerde gevonden waarmee je wil doorwerken?

Na een gesprek over de voorwaarden en de benodigde informatie maken wij voor jou een bedrijfsaccount aan. Jouw werknemer maakt via onze website een persoonlijk online account aan en vult alle belangrijke gegevens in. Hierna sturen wij direct een Overeenkomst van opdracht naar jou toe en een Doorwerkovereenkomst naar jouw werknemer. Wanneer deze door beiden is ondertekend kan jouw werknemer aan de slag en is hij of zij officieel een Pensionado!

In uw online account keur je de gewerkte uren goed en stelt deze direct betaalbaar via iDEAL of u ontvangt een factuur en betaalt achteraf.

Je bent op zoek naar een Pensionado?

Wij hebben een database “vol met gepensioneerden” die staan te springen om aan de slag te gaan. Je hoeft slechts jouw vacature te sturen en wij gaan voor u aan de slag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur uw vacature eenvoudig via onze website.
Wij nemen contact met je op om de vacature te bespreken en stellen direct geschikte kandidaten voor.
Je kiest een kandidaat naar keuze uit en wij plannen voor jou een kennismakingsgesprek of je zet de kandidaat direct in.
Zodra de match is gemaakt sluiten we een overeenkomst met jou en de Pensionado af en kan de Pensionado direct bij je aan de slag!
De Pensionado gaat aan de slag via onze Doorwerkregeling. Belangrijke gegevens worden in de vorm van een opdrachtbevestiging digitaal uitgewisseld.

Het inschrijven en plaatsen van een opdracht is geheel kosteloos.
Pas wanneer de Pensionado is ingezet is, betaal je voor de gewerkte uren. Deze voert de Pensionado zelf in en je krijgt hier een melding van. In jouw online account keur je de gewerkte uren goed en stel je deze direct betaalbaar via iDEAL of je ontvangt een factuur en betaalt achteraf.

Heb je nog vragen en/of onduidelijkheden na het lezen van bovenstaande?

Je kan daarvoor contact opnemen met Cor Spronk via: cor@depensionados.nl of 06-53321934.

Kijk hier naar onze vacatures wil of schrijf je direct in via deze link.

Wil je als opdrachtgever een vacature bij ons melden dan kan dat via deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *