fbpx
jos janssen

Jos Janssen nieuwe relatiebeheerder regio Ede-Veenendaal

Hallo, mijn naam is Jos Janssen, 68 jaar, geboren in Zelhem. Samen met Jeanet, mijn vrouw, woon ik al 30 jaar in het mooie Ede. Wij hebben een zoon en een dochter, hij studeert Chemie en woont nog thuis en zij studeert Geschiedenis en woont in Nijmegen.

Mijn hobby’s zijn lezen, vooral over de 2e wereldoorlog (op zoek naar de mensen die ons de vrijheid weer gaven) en atletiek. Ik ben nog wekelijks actief op de sprint en estafette.

Van huis uit ben ik kruidenier in de supermarktbranche. Ik heb dit altijd met plezier gedaan. De afgelopen 46 jaar ben ik actief geweest als bedrijfsleider, KW-specialist, projectmanager, district manager en als laatste Categorymanager.  Bij mijn laatste werkgever was ik als Categorymanager verantwoordelijk voor een meerdere productgroepen op het gebied van samenstelling, prijs, logistiek, promotie, presentaties en contracten.

Het was leuk werk, je targets halen, rendement centraal stellen, het juiste logistiek systeem vaststellen. Kortom altijd een uitdaging. Dit samen met een groep fantastische collega’s waarbij teamwerk voorop stond.

Op 4 september 2022 ging ik met pensioen. Ik kreeg van mijn vrouw een boek “Met plezier met pensioen” en een nieuwe zoektocht begon. Omdat ik niet steeds thuis wilde zitten, ging ik op internet op zoek naar parttime werk en/of vrijwilligers werk. Bij uitzendbureaus liep ik vast. Ik begon eerst 2 halve dagen te werken als vrijwilliger in het ziekenhuis op de afdeling Oncologie. Dat voldeed niet aan mijn verwachtingen, dus ben ik ermee gestopt.

Daarnaast houd ik me bezig met de opleidingen voor 62 trainers en ca. 40 vrijwilligers bij mijn atletiekclub. Dat is leuk om te doen, maar ik bleef de uitdaging missen van de acquisitie, het koppelen van vraag- en aanbod tussen leverancier en klant.

Door de coördinator van Foodvalley Ede werd ik getipt over De Pensionado’s voor de rol van een relatiebeheerder in Ede en Veenendaal. Ik heb de dag erop eerst uitgebreid de site bekeken en ik herkende mijzelf daarin. Er is zoveel voordeel te behalen voor beide partijen. Kijkende naar wat er in de maatschappij gebeurt qua groeiende aantal vacatures en actieve ouderen, is dat volgens mij wel de toekomst.

De volgende dag heb ik gesolliciteerd. Cor belde mij gelijk op en na een goed gesprek in het nieuwe kantoor in Dronten was de kogel door de kerk, ik ga op 1 juni beginnen!

Je kunt mij bereiken op nummer 06- 16865295 of per mail op Ede@depensionados.nl

1 gedachte over “Jos Janssen nieuwe relatiebeheerder regio Ede-Veenendaal”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *