fbpx
Peter van der Meijden

Peter van der Meijden nieuwe relatiebeheerder regio Almere

Hi, mijn naam is Peter van der Meijden, 68 jaar, geboren in Maarssen. Samen met Nancy, mijn vrouw, woon ik al 30 jaar in het mooie Almere. Wij hebben één zoon, hij is inmiddels uit huis.

Van huis uit ben ik verpleegkundige, maar de afgelopen 30 jaar ben ik actief geweest als rayon manager voor laboratorium handelsondernemingen. Bij mijn laatste werkgever was ik verantwoordelijk voor producten op het gebied van bloed- en urineafname. Dat was heel specialistisch werk, ik bezocht inkopers en hoofden laboratoria van ziekenhuizen om ons bedrijf te vertegenwoordigen en de omzet te laten groeien. Het werk was heel intens, maar gaf mij ook veel voldoening.

Op 1 juli 2022 ging ik met pensioen en merkte na enige maanden dat ik de uitdaging van werk, intensief contact met mijn collega’s en de klanten behoorlijk mistte. Dus ging ik op internet op zoek naar parttime werk. Ik begon eerst 2 dagen per week voor Autoreset te werken (ophalen lease auto’s bij klanten), daarna voor een automotive bedrijf (ophalen en wegbrengen van klanten en klusjes tussendoor). Dat was leuk om te doen, maar ik bleef de uitdaging missen van de acquisitie, het koppelen van vraag- en aanbod tussen leverancier en klant.

En toen zag ik de advertentie van De Pensionado’s voor een relatiebeheerder in Almere! Ik heb eerst uitgebreid de site bekeken en daarna geluisterd naar een interview wat Cor aan Omroep Flevoland gaf over het koppelen van werkgevers aan gepensioneerden en ik herkende mijzelf daarin. Er is zoveel voordeel te behalen, voor beide partijen.

De volgende dag heb ik gesolliciteerd, Cor belde mij gelijk op en na een goed gesprek in het nieuwe kantoor in Dronten was de kogel door de kerk, ik ga op 1 juni beginnen!

Je kunt mij bereiken onder nummer 06-23624016 of per mail op Almere@depensionados.nl.

Hartelijke groet,
Peter van der Meijden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *