fbpx
Foto Bea Oortwijn

Bea Oortwijn nieuwe relatiebeheerder regio Deventer-Zutphen-Apeldoorn

Hoi, mijn naam is Bea Oortwijn, 62 jaar, geboren te Vaassen. Sinds 2 jaar ben ik woonachtig in het mooie Deventer, na ruim 28 jaar in Utrecht te hebben gewoond. Ik ben getrouwd met Sjon en heb een zoon van 25 jaar, die inmiddels het huis uit is.

In 1980 ben ik, na de havo, bij de Belastingdienst in Apeldoorn gaan werken. Zelf had ik nooit gedacht dat ik het daar zo lang vol zou houden. Door de vele ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie ben ik daar blijven “plakken”. Wel ben ik in 1994 voor de “liefde” in Utrecht gaan werken en wonen. Ook daar was werk genoeg en mocht ik me bekwamen in het HR-vak. Uiteindelijk heb ik net voordat ik vijftig werd mijn HBO Personeelsmanagement afgerond.

Hoewel ik het erg naar mijn zin heb gehad bij de Belastingdienst heb ik toch besloten om op 1 februari 2024 te stoppen daar. Ik had het gevoel dat de organisatie en ik uit elkaar waren gegroeid. Ik miste de oprechte aandacht voor de medewerkers en werd door kleine fysieke ongemakken enigszins belemmerd in mijn energie.

Gelukkig werkt mijn hoofd nog prima en kwam ik er al snel achter dat het werken toch weer begon te kriebelen. Ik wilde graag (naast mijn pensioen) nog zo’n 16 uur aan de slag, waarbij zingeving mijn belangrijkste drijfveer was. Dus ik ging solliciteren op parttime vacatures, die via Indeed langs kwamen. De ene na de andere afwijzing volgde, terwijl ik veel werk- en levenservaring heb maar de leeftijd zit niet mee.

Na een zoekopdracht “aanbod parttime werk voor gepensioneerden Deventer” te hebben gegoogeld, popte de vacature voor relatiebeheerder voor De Pensionado’s op. Mijn interesse was gewekt omdat ik het een mooi doel vind om gepensioneerden aan bedrijven te koppelen om daar nog een aantal uren betaald, zinvol werk te doen. Hun werkervaring komt vaak goed van pas.

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met Cor was ik helemaal overtuigd dat dit het moest worden.
Mijn regio wordt Deventer/Zutphen en omstreken.

Mijn partner zei dat ik rustig aan moest doen en dat er vanzelf iets op mijn pad zou komen. Bij hem is dat gelukt en bij mij nu ook. Op 1 mei 2024 ga ik starten en ik heb er heel veel zin in.

Je kunt mij bereiken onder nummer 06-23561918 of per mail op Deventer@depensionados.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *