fbpx
Katrinus Schonewille

Katrinus Schonewille nieuwe relatiebeheerder regio Zwolle

Ik ben Katrinus Schonewille en ik woon samen met Joke in Raalte.
Van geboorte ben ik een “Tukker” (Twentenaar).

Mijn hobby’s zijn: Filmen, film maken, oude films digitaliseren, zingen, bridgen, wandelen, fietsen.

Vrijwilligerswerk doe ik bij de Bibliotheek Salland als docent van het Digitaal Café.

Als werknemer en werkgever heb ik ervaren hoe belangrijk werk is voor de mens. Verbinden , sociale- en maatschappelijke contacten zijn onderdelen in werk. Ieder mens heeft recht op arbeid, gelukkig is dit ook wettelijk geregeld.

Bij de beginjaren van mijn pensioen heb ik mij gedeeltelijk beroepsmatig als interim manager voor bedrijven en als vrijwilliger bezig gehouden bij stichting Emplooi waaruit Projectleider Banenoffensief voor Gelderland en Overijssel is ontstaan (Nieuwe Nederlanders helpen aan betaald werk en hen daarin begeleiden).
Het matchen tussen werkgever en werknemer heb ik hierbij als plezierig ervaren.

Nu heb ik opnieuw gezocht naar “plezier in werk”. De Pensionado’s hadden een vacature voor relatiebeheerder regio Zwolle. Na ontmoeting met Cor en Roswitha is besloten dat ik per 1 mei 2024 “Relatiebeheerder regio Zwolle” word bij de Pensionado’s.

Mijn insteek zal zijn om werkgevers te motiveren open te staan voor werk en toe te vertrouwen aan gepensioneerde werknemers. Als het vertrouwen er is dan zal het hoofdkantoor (Cor) de juiste Pensionado in contact brengen met werkgever. Daarnaast zal ik gepensioneerden voorlichten en wijzen op de mogelijkheden van de doorwerkregeling.

Mijn werkmotto is “Kwaliteit begint bij jezelf”.

Je kunt mij bereiken onder nummer 06-23810689 of per mail op Zwolle@depensionados.nl.

Een vriendelijke groet van mij,
Katrinus Schonewille

1 gedachte over “Katrinus Schonewille nieuwe relatiebeheerder regio Zwolle”

  1. Bea Oortwijn

    Hoi Katrinus, leuke introductie. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met jou, Cor, Roswitha en toekomstige relatiebeheerders voor De Pensionado’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *