fbpx
Terug naar vacature

Chauffeur Bakwagen / Olthuis Recycling / Dronten

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Olthuis Recycling heeft eigenlijk twee grote specialisaties. Ten eerste het legen van vetputten en oliecontainers met vacuüm-tankwagens. Daarnaast halen we met de bakwagen (frituur)vet op, in van die blauwe tonnen. Daar zit natuurlijk een hele organisatie achter, maar het eigenlijke werk ligt in de vaardige handen van onze chauffeurs. Zij bezoeken de klanten om zo goed mogelijk te doen wat Olthuis Recycling belooft. Ter versterking van onze ‘mobiele brigade’ zijn wij nu op zoek naar een Chauffeur Bakwagen.

Functie-eisen

Voor Olthuis Recycling zijn we op zoek naar een gepensioneerde fitte vrachtwagenchauffeur voor 16 uur per week.

Je rijdt met je vrachtwagen door heel Nederland om bij onze klanten vettonnen vol gebruikte frituurolie om te ruilen voor schone, lege tonnen. Wat ondanks het moderne materieel best fysiek werk kan zijn, want zo’n volle ton is best zwaar en je moet met de steekwagen wel eens een stoepje nemen. Kwestie van handigheid. Ook je chauffeurskunsten worden soms stevig op de proef gesteld, bijvoorbeeld als je vettonnen komt ruilen in een drukke binnenstad, of als een sufferd zijn auto half voor een inrit heeft geparkeerd. Hoe dan ook, jij laat je niet gek maken en probeert het gezellig te houden. Ook bij jouw klanten, die je door de regelmatige bezoekjes steeds beter leert kennen.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C mét code 95 en een chauffeurspas.

Bedrijfscultuur

Dit is een fijne baan voor een ervaren chauffeur die het leuk vindt om lekker vlot en met een lach onze klanten te helpen met hun vetrecycling. Je geniet van de afwisseling en het feit dat niet alleen de hele dag achter het stuur zit maar ook fysiek bezig bent. Wat overigens maar goed is ook, want je komt veel bij horecabedrijven, waar altijd wel wat lekkers te halen valt. Dit werk kent relatief normale werktijden, met ruimte voor een gezond privéleven.

We komen graag met jou in gesprek.

Reageer nu