fbpx
Terug naar vacature

Administratief medewerkster / Green Oil Recycling / Oldebroek

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Green Oil Recycling BV is een recycling bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van alle plantaardige reststromen van oliën en vetten. De ingezamelde vetten- en oliën worden vervolgens verwerkt en verkocht aan de technische-, chemische- en biodieselindustrie.

Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën bij onder andere horecagelegenheden, snackfabrieken, supermarkten en sportverenigingen. Green Oil Recycling BV zamelt oude frituurvetten en oliën in conform de geldende wetgevingen.

Functie-eisen

Hun organisatie is volop in beweging door een enorme groei en daardoor zoeken we een gepensioneerde administratief medewerker met MBO werk- en denk niveau. Je hebt kennis/verstand van MS Office zoals Word/ Excel/ Outlook en hebt goede kennis van de Nederlandse (Engelse en eventueel Duitse taal). Kennis en/of ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden en/of juridische zaken is een pré. Uiteraard werk je nauwkeurig, gestructureerd, maar toch ben je flexibel ingesteld.

Kortom een duizendpoot ;-)



Bedrijfscultuur

We bieden je een informele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen met een fijn team aan loyale collega's waarbij je jouw werkdagen in overleg kunt bepalen.

We komen graag met jou in gesprek.

Reageer nu