fbpx
Terug naar vacature

Arbeidsbemiddelaar gepensioneerden regio Zwolle

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Gepensioneerden hebben hun uren werk er in hun leven al op zitten. Toch willen veel gepensioneerde niet stilzitten tijdens hun pensioen. Bij De Pensionado's vinden gepensioneerden de ideale werkzaamheden die aansluiten op hun vaardigheden en persoonlijkheid op dit moment. Ze ontdekken nieuwe mogelijkheden en misschien zelfs een nieuwe passie waar ze nooit eerder aan gedacht hadden. Dus niks moet en veel kan.

 

Onze unieke werkwijze gaat verder dan alleen het kijken naar jouw diploma's van decennia geleden. Bij ons staat jouw persoonlijkheid centraal en zorgen wij voor de perfecte match tussen wat jij nog wil en de werkzaamheden die een opdrachtgever aan jou wil uitbesteden. Zo kun jij met plezier en voldoening blijven werken en iets betekenen voor anderen. Wij geloven erin dat gepensioneerden waardevol zijn en dat zij nog veel kunnen bijdragen op de arbeidsmarkt.

 

Ontdek wat De Pensionado's voor gepensioneerden kan betekenen:

1. Werk (parttime) door bij je oude werkgever. We overleggen graag met je wat de mogelijkheden zijn.

2. Werk door in je eigen vakgebied, maar nu misschien dichter bij huis. Kijk maar eens naar onze vacatures en anders vinden we wel een plek voor jou.

3. Ga eens worden wat je altijd al had willen zijn. Dit kan mooi in een "bijbaan" bij jou in de buurt. Kijk maar eens naar de werkzaamheden van onze opdrachtgevers die ze gaar aan jou zouden willen uitbesteden.

Functie-eisen

We zijn voor ons zelf op zoek naar een enthousiaste gepensioneerde arbeidsbemiddelaar die een netwerk heeft in de regio van Zwolle. Samen met ons leg je contact met bedrijven om onze dienstverlening met ze te bespreken. Daarnaast zoek je samen met ons naar gepensioneerden in de regio die baat kunnen hebben bij onze bemiddeling en gebruik van onze doorwerk-regeling.

We kunnen nog niet zo goed inschatten voor hoeveel uur per week we iemand zoeken. Dat is wat ons betreft ook flexibel en bespreekbaar.

Bedrijfscultuur

We zijn nog een jong energiek bedrijf waar wel veel ervaring aanwezig is. We zijn erg benieuwd naar wie jij bent en hoe je aan onze droom en passie kunt gaan meewerken.

We komen dus heel graag met jou in gesprek.

Reageer nu